mattepedismen

mattepedismen grundades år 1994, då Mattias Pettersson föddes. De flesta tvivlade på Mattias förmågor.Han var redan som ung väldigt speciell, han stod med hans intelligens, jämfört med hans jämnåriga.
denna religion är väldigt speciell jämfört med andra, Guden lever än idag. Men den du träffar här på jorden är bara en skepnad som guden intar. Mattepedismen skall inte förknippas med någon annan religion. Mattias Pettersson var ursprungligen scientolog. Man han menade aldrig att skapa en ny religion.

'''de 4 gyllene levnadsreglerna inom mattepedismen'''

1.Du skall icket ha ett förhållande som är längre än 3 månader.

2.Ingen mat skall gå till spillo, om mat går till spillo så skall man stenas till döds.

3.När man ska be, måste man vara vänd mot gudens boning.

4.intag av alkohol främjas men endast under 2 dagar i veckan. om intag utöver den bestämda gränsen sker, kan den skyldige vänta sig en och annan peppis, om man vägrar peppis blir det skamselvrån.

'''mattepedismen ''' är en fri religion som inte kräver något arvode av den troende. men eftersom guden inte tar betalt för rådgivning. men den troende skall komma överens med andra medlemmar om utfodring av guden. vilket ingår i mattepedismen.

'''för upplysning''' inom mattepedismens levnadssätt, och även få hjälp att nå den eviga lyckan. för denna sorts rådgivning och även upplysningar inom mattepedismen är såklart guden (Mattias Pettersson) första hands valet för en mattepedist. det är bara troende mattepedister som får träffa guden i hans boning.
för de icke troende (och såklart de troende) finns det en upplyst profet, vid namn Andreas Björklund. för att man som icke troende ska få en chans att besöka och prata med profeten så måste man kontakta honom på det enklast möjliga vis.
vilket jag då gjorde för att kunna skriva om denna mycket spännande religion och jag hoppas att fler vill ta del av detta.
(okänd källa)

Kommentarer
Postat av: Anonym

benboning???????????????????

2010-06-27 @ 01:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0